Tukipalvelut

Olemme yksityinen kotipalveluiden tuottaja

Yrityksemme on hyväksytty yksityisen kotipalvelun tuottajien tukipalvelujen rekisteriin, joten voimme tarjota etuun oikeutetuille asiakkaillemme arvonlisäverottomia palveluita Tampereella, Kangasalla, Hämeenlinnassa, Ylöjärvellä sekä Pälkäneellä. 

Kuka on etuun oikeutettu?

Palvelu koskee asiakkaita, joilla on sairaudesta, ikääntymisestä, vaativasta perhetilanteesta tai vammaisuudesta johtuen toimintakyky alentunut eivätkä he enää selviydy itse kodin päivittäisistä askareista. Tukipalvelut ovat monesti ensimmäisiä palveluita, joita asukas tarvitsee itsenäisen asumisen tueksi, ja tukipalveluita voivat saada myös henkilöt, jotka eivät tarvitse muuta kotipalvelun tai kotihoidon palvelua. 


Mitä tukipalvelut ovat?

Meidän tarjoamia tukipalveluita ovat siivous, ikkunoiden pesu, ruoanlaitto, vaatehuolto sekä asiointipalveluina kaupassa käynti ja pesulapalvelu.

Miten voi hakeutua palvelun saajaksi?

Ota yhteyttä palvelun tarjoajaan, joka on oikeutettu tarjoamaan kyseisiä palveluita. Palvelun tarjoava yritys tekee asiakkaan kanssa palvelusopimuksen, johon merkitään perustelut arvonlisäverottoman palvelun saannille. Sopimus on palvelun tarjoajan sekä asiakkaan välinen sopimus.

Saako tukipalvelusta kotitalousvähennystä?

Myös näistä arvonlisäverottomista palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennys. Meidän hinnastosta selviää tarjoamamme tukipalveluiden hinnat sekä kotitalousvähennyksen jälkeinen hinta.

Aiheesta lisää: linkki Sosiaali- ja terveysministeriön sivuille https://stm.fi/kotihoito-kotipalvelut