ecokoti® Yleispesutiiviste, Sitruuna, 500ml

Ecokoti® Yleispesutiiviste on täysekologinen ja biohajoava pesuaine kodin siivoukseen. Yleispesutiiviste valmistetaan käsityönä Varkaudessa ja se sisältää ainoastaan luonnon omia kemikaaleja, Rajamäen väkiviinaetikkaa ja sitruunaa.

14,50 €

Perinteisin tavoin kypsyttämällä valmistettu riittoisa ja raikas yleispesutiiviste laimennetaan veteen, ja se sopii käytettäväksi yleissiivoukseen kodin pinnoille.

Sitruunan sisältämä sitruunahappo toimii itsessään luonnonmukaisena ja erinomaisena kalkinpoistajana. Väkiviinaetikka taas on tehokas kodin yleispuhdistaja.

Ecokoti® Yleispesutiivisteellä voit pestä mm. keittiön pinnat, kylpyhuoneet, ikkunat, peilit sekä raikastaa pakastimen. Yleispesutiivisteestä ei synny jäämiä luontoon ja oikein annosteltuna siitä ei jää etikan hajua.

Laimennusohje:

  • Yleispesuaine (keittiö ja kodin pinnat) 1:6
  • Saniteettitilat (WC ja kylpyhuone) 1:3

Pakastimen raikastus: Tunkkainen pakastin raikastuu, kun asetat sinne yön ajaksi laakean astian, jossa on 1 dl kiehautettua vettä sekoitettuna 1 desilitraan yleispesutiivistettä. Pakastinta ei tarvitse sulattaa.

Väkiviinaetikka ei happamuutensa vuoksi sovi polyakrylaatille, alumiinille, marmorille, kalkkikivelle eikä vanhoille emalialtaille.

INCI: Rajamäen väkiviinaetikka (happopitoisuus 10%), Sitruuna (Citrus Limon)