ecokoti® Pyykkipulveri, Sitruunaruoho, 500g Täyttöpakkaus

Ecokoti® Pyykkipulveri Sitruunaruoho on täysekologinen ja myrkytön pyykkipulveri. Pakkaus sisältää 500g täysekologista ecokoti® Pyykkipulveria. Täyttöpakkauksella voi täyttää ecokoti® Pyykkipulverin lasisen pakkauksen.

13.90 €
Please select variants first

Täyttöpakkauksen ekologinen teko, sen voit tyhjänä joko kierrättää muiden paperien joukossa tai vaikka halutessasi polttaa.

Soveltuu kirjo- ja valkopyykille, pesu 30-90°C asteessa. Annostele 1-2 rkl joko pesupalloon tai pesuainelokeroon. 500 g pyykkipulveria riittää 25-50 koneelliseen pyykkiä.

Vinkki! Pyykkipulverimme soveltuu myös täsmälliseen tahranpoistoon. Sekoita tilkka vettä sekä pyykkipulveria ja tee niistä tahnamainen seos. Hankaa seos tahraan, jonka jälkeen pese vaate normaalisti.

INCI: Natriumkarbonaattidekahydraatti, Natriumbikarbonaatti, Magnesiumsulfaatti, Merisuola, Sitruunaruoho 100% eteerinen öljy (Cymbopogon Flexuosus Oil, *citral, *limonene) (*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä)

Varoitus! Natriumkarbonaattidekahydraatti ärsyttää voimakkaasti silmiä. Pyykkipulveria joutuessa silmiin, huuhtele silmät välittömästi runsaalla vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.