Käyttöehdot

Maksu- ja toimitusehdot


Voit tilata tuotteita käyttämällä verkkokaupan ostoskoria. Voimassa olevat hinnat ovat esillä tuotteiden yhteydessä. Tuotteisiin sisältyy arvonlisäveroa 24 %. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tehdäksesi tilauksen.

Maksaminen

Maksunvälittäjän verkkokaupassamme toimii Checkout Finland. Maksutapoina voit käyttää heidän tarjoamiaan verkko- ja korttimaksutapoja.

Maksuehdot löytyvät osoitteesta: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot 


Toimitustavat ja -kulut

Lähetykset

Tuotteet ovat heti varastostamme lähetettävissä. Lähetämme tilauksen normaalisti heti seuraavana arkipäivänä. Toimitamme lähetyksiä ympäri Suomen.

Voit valita seuraavista postitustavoista:

Matkahuollon paketti: 4,90€

Matkahuollon paketti, kun tilaus yli 50€ arvoinen: 0€

Postin paketti 4,90€

Postin paketti, kun tilaus yli 50€ arvoinen: 0€

Kun tilauksesi arvo on arvoltaan tasan 50€ tai sen yli: valitse tilausta tehdessäsi ilmainen toimitus sillä tämä ei tule automaattisesti. Jos tilauksesi arvo jää alle 50€ valitse maksullinen toimitustapa tai nouto. Tilaus voidaan toimittaa kun tilaus on kokonaisuudessaan maksettu. Ongelmatapauksissa olethan meihin yhteydessä. Yhteystietomme ovat jäljempänä.


Nouto
Noudettavat paketit viemme mahdollisimman pian noutopaikkaan, yleensä vuorokauden sisällä tilauksen ajankohdasta riippuen. Jos haluat tuotteet kiireesti varmista ajankohta ennen tilausta soittamalla tai sähköpostilla. Kun paketti on noudettavissa lähetämme sinulle tekstiviestin. Tilaus on noudettavissa 8 vrk:n sisällä. Jos nouto viivästyy olethan meihin yhteydessä.

Tilauksen nouto 0€

Noutopaikan osoite: Anssin kauppa, Miemolantie 8 36720 Aitoo, Pälkäne.


Yhteystiedot

Verkkokaupan omistaa Tarkka kodinhoitopalvelu. Kysymykset ja tiedustelut soittamalla: 

044 2450 390 klo 7.00-18.00 tai sähköpostilla: info@tarkkapalvelu.fi.